Sklenitev zavarovanja preko spleta

Izberite želeno zavarovanje, vnesite podatke in varno plačajte.

Plačilo lahko opravite s kreditno kartico (Mastercard, Visa), plačilno kartico (Activa Maestro), spletnima bankama Abanet in NLB Klik, s QL plačilom Banke Koper ter Moneto, če boste zavarovalno premijo plačali takoj ob sklenitvi zavarovanja.
 

 
 
Izberite kategorijo:
Obnova avtomobilskega zavarovanja
 
Veljavno avtomobilsko zavarovanje, sklenjeno pri Zavarovalnici Triglav, d.d., lahko obnovite oz. preuredite vozniki, ki ste lastniki osebnih vozil.
 
 
Novo avtomobilsko zavarovanje
 
Preko spleta lahko sklenete zavarovanje avtomobilske odgovornosti - AO, zavarovanje voznika za škodo zaradi telesnih poškodb - AO+, avtomobilsko asistenco, pravno zaščito in nezgodno zavarovanje voznika in potnikov. Pri spletni sklenitvi zavarovanja vam bomo priznali 13 % popusta.
 
 
Turistično zavarovanje
 
Do 20% popusta za sklenitev turističnega zavarovanja prek spleta.
 
 
Zdravstveno zavarovanje za tujino
 
Tudi pri skrbno načrtovanih potovanjih ali pa na kratkih izletih se vam v tujini lahko zgodi kaj nepredvidenega, nezgoda ali bolezen. Sklenite zdravstveno zavarovanje za tujino.
 
 
Dopolnilno zdravstveno zavarovanje
 
V okviru skupine Triglav smo posebej za vas pripravili ugodno ponudbo za dopolnilno zdravstveno zavarovanje - ZZ11.
 
 
Naložbeno življenjsko zavarovanje i.fleks
 
Zavarovanje i.fleks je kombinacija investiranja v sklade, življenjskega zavarovanja in dodatnih zavarovanj, ki jih po želji lahko priključite osnovnemu zavarovanju. Oseba, ki sklene zavarovanje (zavarovalec) je hkrati tudi zavarovana oseba.
 
 
Življenjsko zavarovanje za primer smrti i.življenje
 
Osebno zavarovanje za primer smrti je namenjeno fizičnim osebam kot skleniteljem. Življenjsko zavarovanje za primer smrti i.življenje je zavarovanje za primer smrti brez izplačila ob poteku zavarovanja, zato vam ponujamo visoke zavarovalne vsote ob dostopnih premijah.
 
 
Prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje i.pdpz
 
S pristopom v individualno Prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje (PDPZ) zavarovanec varčuje za pridobitev dodatne starostne pokojnine.
 
 
Zavarovanje zlorabe plačilnih kartic
 
Plačevanje s karticami je vse bolj razširjeno. Niti ne predstavljamo si več, da bi večji nakup blaga ali storitve plačali z gotovino. Z uporabo kartic smo izpostavljeni nevarnosti kraje in zlorabe kartice.
 
 
Zavarovanje športnih aktivnosti
 
Za vse aktivne, športnike in rekreativce, smo pri Zavarovalnici Triglav razvili novo zavarovanje. Zavarovanje športnih aktivnosti je namenjeno fizičnim osebam - posameznikom.
 
 
Zavarovanje pohodnikov in planincev
 
Tudi pri skrbno načrtovanih potovanjih ali pa na kratkih izletih se vam v tujini lahko zgodi kaj nepredvidenega, nezgoda ali bolezen. Sklenite zdravstveno zavarovanje za tujino.
 
 
Zavarovanje koles in kolesarjev
 
Storitev Triglav kolesar je novost, ki smo jo razvili, ker si želimo, da je kolesarjenje povezano le s prijetnimi doživetji. Zavarovanje je namenjeno fizičnim osebam (posameznikom), lastnikom in uporabnikom koles, koles na električni in drug pogon s pedali, ki jih po zakonu ni treba registrirati.
 
 
Zelena karta
 
Priskrbite si zeleno karto za vaše vozilo, če imate avtomobilsko zavarovanje sklenjeno pri Zavarovalnici Triglav in zelene karte še nimate.
 
 
Zavarovanje psov
 
Psi so pogosto člani družine tako kot ljudje, zato ne pozabite skleniti zavarovanja za vašega psa. To je enostavna rešitev v primeru neljubih dogodkov in stroškov, povezanih z njimi.