Kakšne ugodnosti lahko pridobim z uporabo aplikacije DRAJV?

Če se izkažete kot varen voznik in bo vaša skupna ocena voženj vsaj 90 točk, vam ponujamo različne popuste pri sklenitvi avtomobilskih zavarovanj (zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika in zavarovanju splošnega avtomobilskega kaska):

 

a. do 25 % popust:

  • vsaj 300 posnetih km v najmanj 10 vožnjah vam prinaša 5 % popust pri avtomobilskem zavarovanju – to je osnovni pogoj za pridobivanje nadaljnjih, mesečnih popustov;
  • po 300 km lahko s snemanjem dobrih voženj nadaljujete ter vsak mesec popust povečate še za 2 % (oziroma 1 %) za prevoženih vsaj 400 km (oziroma 200 km) mesečno.

Pri zbiranju popustov mora biti skupni rezultat voženj vedno vsaj 90 točk. Maksimalni seštevek popusta je omejen na 25 %.

 

b. 50 % znižano doplačilo za mladega voznika:

  • 50 % znižanje doplačila za mladega voznika (namesto 30 %, bo doplačilo za povečano nevarnost znašalo le 15 %) – ugodnost lahko pridobite takoj po izpolnjenih pogojih, ki veljajo tudi za 5 % popust (najmanj 300 posnetih km in najmanj 10 posnetih voženj);
  • možnost 100 % oprostitve doplačila za mladega voznika, in sicer v kombinaciji z ugodnostjo DRAJV kode (prejšnja alineja) in opravljenim preizkusom varne vožnje na Delavnici Triglav mladi ali na simulatorju varne vožnje. Pogoj za opravljanje ene od oblik preizkusa varne vožnje je opravljen e-izpit.
Deli povezavo na: